Sunrider velomobiel

Sunrider e-bike

Sunrider-Snelfiets

sunrider

Alligt heeft een producent gevonden die de Sunrider in Licentie gaat produceren. Alligt is dealer van de Sunrider geworden. We hopen een keer onze eerste nieuwe Sunrider te ontvangen.

sunrider

Lengte * breedte * hoogte: 273 * 78 * 102 cm

 

sunrider dakje

 

sunrider

 

sunrider

Sunrider subframe.

subframe sunrider

 

We geven op onze motor en accu 20.000 km garantie. Voor de accu's geld ook een extra beperking in tijd. Die is twee jaar garantie bij juist gebruik. Hierbij moet men wel rekenen op afname van de capaciteit. Na 500 oplaadcycli zal men nog ongeveer 85% van de begincapaciteit hebben. Grarantie is minimaal 70% na 500 laadcicli.

 

Prijzen staan in de prijslijst.

 

sunrider boby

Tekening van de nieuwe Sunrider.

 

Voor het eerst in de geschidenis van Alligt is de hoofdvorm geheel gedigitaliseerd. De onderstaande delen hebben we laten frezen in polystereen schuim en zijn met de hand nog enigszins aangepast. We stellen de tekeningen van de Sunrider ter beschikking.

Sunrider freesdelen

Met de vernieuwde e-Sunrider hebben we een mooie, veilige, comfortabele en snel elektro-voertuig zijn voor de sportievere forens die zich niet in het zweet wil trappenop weg naar zijn werk.

Sunrider exploded

 

Een blog van Kees Rookus voor een enthousiaste gebruiker van de snelfiets-Sunrider die daarmee een aantal jaar 50 km enkele reis woon-werkverkeer fietst.

sunrider

Sunrider op weg naar Spezi 2011.

 

home