Bouwpakket met bouwplezier

Eind 2019 stoppen we met de produktie van het bouwpakket. Mocht u interesse hebben om hem over te nemen kunt u zich bij ons melden.

Do you wand Englich. (Written by David Hembrow)

Alleweder A4 film ter ere van de productie van de 250 ste Alligt Alleweder. Inmiddels zijn we bij de 377 Alleweders. Dit is een film en niet een handleiding!En hieronder de aankondiging van het filmpje. Blijft leuk!

Bouwpakket

De Alleweder a4 is er alleen als bouwpakket, dat dezelfde onderdelen bevat als de rijklare Alleweder.
Het bouwpakket kunt u thuis zelf in elkaar zetten als u redelijk handig bent, rust heeft, en er ongeveer 50-70 uur in steekt. Het zelf bouwen en kunnen onderhouden is de helft van het plezier dat u aan uw Alleweder beleeft.

Voor de a4 is er een digitale handleiding en u krijgt er ook de papieren versie bij.

Er zijn ook mensen die graag een Alleweder zouden willen bouwen, maar er niet zelf in zouden willen rijden of er niet zeker van zijn of een Alleweder wel iets voor hen is. Die mensen kunnen zonder problemen, mits men het vooraf bespreekt met Alligt de door hun gebouwde Alleweder, terug verkopen voor het oorspronkelijke bedrag, mits hij netjes in elkaar is gezet is en in ongeveer nieuwstaat is en bij Alligt wordt afgeleverd.

 

Levertijd

De levertijd is op dit moment 2-3 maanden.

Eind 2019 zullen we stoppen met het produseren van het Alleweder A4 bouwpakket. Dus iedereen die het nog altijd had willen doen! doe het nu. Levertijd is door de vele aanvragen een beetje opgelopen. Tussen de 2 en 3 maanden. Er heeft zich iemand gemeld die Alleweder A4 zou willen overnemen. We zullen u hiervan op de hoogte houden. Tot het zover is gaan we er in elk geval nog een jaartje mee door of zoveel minder als eerder goed rond kan komen.

We stoppen ermee, omdat het niet meer binnen onze bedrijfs activiteiten past. We verwachten ons over een paar jaar nog uitsluitend bezig te houden met het ontwikkelen en produceren van lichtgewicht vervoersmiddelen onderdelen.


Het Alleweder a4 bouwpakket zit in 3 dozen en is over de gehele wereld te bezorgen via de normale post.

 

home